Yhdessä eteenpäin

Lämmin kiitos kaikille niille 640 ihmiselle, jotka antoivat minulle äänensä näissä vaaleissa. Ensikertalaisena ja pienen budjetin ehdokkaana olen rehellisesti tyytyväinen tulokseeni. Vasemmiston tulokseen ei sen sijaan voi olla tyytyväinen. Suomalaiset kannattavat laajasti tasa-arvoa ja hyvinvointiyhteiskuntaa, mutta se ei näkynyt Vasemmiston kannatuksessa. Meidän täytyy nyt istua alas ja miettiä keinot, joilla me saamme Vasemmiston viestin välitettyä äänestäjille entistä paremmin.

Positiivista on, että Vasemmiston eduskuntaryhmässä on nyt uusia nuoria naisedustajia. Li Andersson ja Hanna Sarkkinen saivat molemmat loistavan äänisaaliin. Myös Helsingissä Veronika Honkasalo ja Mai Kivelä olisivat molemmat päässeet läpi henkilökohtaisilla äänimäärillään ilman suhteellista vaalitapaa.

Haasteena on, miten me muut ehdokkaat nostamme äänimäärämme jatkossa samalle tasolle, jotta lisäpaikkoja on mahdollista saavuttaa. Aion itse tehdä jatkossakin parhaani sen eteen, että Vasemmisto pääsee vaikuttamaan ja tekemään politiikkaa asumisen, palvelujen ja tasa-arvon puolesta. Yhdessä eteenpäin!

Kommentit

Suositut tekstit