Lopullinen vaalitulos

Tänään sain virallisesti tiedon lopullisesta vaalituloksesta. Olen 444 äänellä Helsingin Vasemmiston ensimmäinen varavaltuutettu. Kiitos ja kumarrus! Tulos on ensikertalaiselle erittäin hyvä, erityisesti ottaen huomioon käytössä olleen budjetin pienuuden.

Uskon, että taustalla äänisaaliissani on äänestäjien halu vahvistaa sosiaalialan asiantuntemusta kunnallispolitiikassa. Sosiaali- ja terveysvirastojen yhdistyminen on saanut monet ajattelemaan tavallista enemmän kuntalaisten, myös kunnan työntekijöiden, vaikutusmahdollisuuksia. Olen keskustellut kampanjan aikana tapaamieni ihmisten kanssa monista muistakin tärkeistä asioista. Arvostan suuresti äänestäjien luottamusta ja pyrin kaikin tavoin olemaan sen arvoinen.

Hyvä vaalitulos edellyttää hyvää vaalikampanjaa. Aloitin jo hyvissä ajoin keväällä tukiryhmäni kokoamisen. Ryhmään on matkan varrella tullut uusia jäseniä. Olen ollut erittäin onnekas, sillä taustallani on ollut innokas ja lahjakas porukka. Nämä nettisivut, vaalisarjakuvat tai kampanjatempaukset eivät olisi olleet mahdollisia ilman tukiryhmää. Olemme tehneet paljon töitä, mutta työ on ollut hauskaa.

Tästä työ kuitenkin vasta alkaa. Lähiaikoina pääsen esittämään toiveita lautakuntapaikasta. Vuorossa on myös tutustuminen nykyisen valtuustoryhmän työskentelyyn sekä tuleviin valtuutettuihin ja varavaltuutettuihin. Ensi vuonna aloitamme valtuustossa nuorentuneella ja uudistuneella ryhmällä. Jatkan tämän blogin kirjoittamista, en enää kuntavaaliehdokkaana, vaan varavaltuutettuna.

Suositut tekstit