Jännitys jatkuu

Suuret kiitokset! Eilinen vaalitulos oli osaltani odottamattoman, yllättävän hyvä.

Tämän hetken laskujen mukaan olen saanut 443 ääntä, jotka riittävät Helsingin Vasemmiston ensimmäisen varavaltuutetun paikkaan. Tällä hetkellä jännitän tarkistuslaskentaa, sillä olen vain kolmen äänen päässä valtuustopaikasta. Viimeisenä valtuustoon valittiin Anna Vuorjoki 446 äänellä. Paljon onnea Annalle! Olen joka tapauksessa onnellinen lopputuloksesta, miten tahansa tässä käykin. Mikäli paikkani on ensimmäinen varavaltuutettu, tulen luultavasti pääsemään moneen valtuuston kokoukseen, sillä esimerkiksi ministerillä saattaa olla muita kiireitä.

Eilen sain vastata monta kertaa kysymykseen, mistä kaikki ääneni oikein tulivat. Tulokseni oli yllätys monille, koska olen ehdokkaana ensikertalainen. Uskon, että ratkaiseva tekijä on ollut tukiryhmäni loistava yhteispeli ja yhteishenki. Toivon myös, että aika on oikea niille asioille, joita ajoin kampanjassani: sosiaali- ja terveyspalveluihin panostamiselle, asuntopulaan reagoimiselle ja kunnallisdemokratian parantamiselle. Näiden teemojen ajaminen onnistuu varmasti myös varavaltuutetun paikalta.

Laitan lisätietoja tarkistuslaskennasta, kun tieto saapuu. Lopullinen tulos vahvistetaan keskiviikkona 31.10.2012 kello 18 alkavassa keskusvaalilautakunnan kokouksessa.

Jännittävää alkuviikkoa! 

Suositut postaukset